Results 1-20 of 20 (Search time: 0.005 seconds).

식품위생분야 부패방지 가이드
  • 정기혜;
  • 김영래;
  • 윤시몬;
  • 최무현

Korea Institute for Health and Social Affairs, 2003

식품안전관리의 효율화ㆍ과학화 방안
  • 정기혜;
  • 백화종;
  • 김정근;
  • 김영래

Korea Institute for Health and Social Affairs, 2000

식품위생분야 부패방지 대책
  • 정기혜;
  • 노용환;
  • 원종욱;
  • 김정근;
  • 강성호;
  • 김영래

국무조정실; Korea Institute for Health and Social Affairs, 1999

학교급식의 위생관리 방안 연구
  • 정기혜;
  • 곽노성;
  • 김영래;
  • 윤시몬;
  • 이성국;
  • 김정선

보건복지부; 한국보건사회연구원, 2003

A Study on Establishing an Information Transaction System for Food Safety to Protect Public Health

건강증진사업지원단; 한국보건사회연구원, 2006

분야별 업무개발을 중심으로
  • 백화종;
  • 정기혜;
  • 김영래;
  • 윤시몬;
  • 김정선;
  • 정성욱;
  • 유해수

한국보건사회연구원; 식품의약품안전청, 2005

식품안전관리의 선진화를 위한 조사연구
  • 정기혜;
  • 곽노성;
  • 김영래;
  • 윤시몬;
  • 이충환;
  • 김정선

보건복지부; 한국보건사회연구원, 2002

식품검사제도 효율화 방안에 관한 연구

한국보건사회연구원; 식품의약품안전청, 2003

A Study on construction of management system for food-borne diseases

식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2007

A Feasibility Study for Construction of a Leisure, Food and Culture Town

인천경제자유구역청; 한국보건사회연구원, 2007

Construction of Public Service System on Education and Information for Prevention of Food-borne Disease
  • 정기혜;
  • 김숙희;
  • 류시원;
  • 김은정;
  • 윤시몬;
  • 김영래;
  • 김주현;
  • 김정선;
  • 정진욱

식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2006

KFDA의 발전방안 모색을 위한 FDA 심층 분석 연구
  • 정기혜;
  • 김영래;
  • 윤시몬;
  • 이임식

한국보건사회연구원; 식품의약품안전청, 2003

Information interchange and activity investigation of International Consumer Organizations

식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2008

식품안전관리에 관한 국민의 인지도 및 그 체감도에 따른 행동유형에 관한 조사 연구
  • 정기혜;
  • 윤시몬;
  • 김영래;
  • 서정헌

한국보건사회연구원; 식품의약품안전청, 2004

A Study for Improving Food & Drug Statistical Year Book

식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2007

Construction of Mycotoxin Management System and Risk Assessment of Fumonisin
  • 정기혜;
  • 정덕화;
  • 김정선;
  • 김영래;
  • 윤시몬

식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2007

A Study of on Evaluation System for Child Food Safety

식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2007

식품안전확보를 위한 국가적 차원의 영양분야 업무개발 및 추진방안 수립 연구
  • 정기혜;
  • 김영래;
  • 윤시몬;
  • 김정선;
  • 전성은;
  • 김현아;
  • 신지원

한국보건사회연구원; 식품의약품안전청, 2004

A Plan to Improve Hygienically Regulated Businesses: Based on Consumer Use

건강증진사업지원단; 한국보건사회연구원, 2007

A Study for Improving Food Inspection System: For the Safety of Imported Foods from China

경인지방식품의약품안전청; 한국보건사회연구원, 2006

1
메뉴