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지속가능한 식이의 개념과 측정방법 및 한국형 식이 지수 개발을 위한 방안 모색: 주제범위 문헌고찰과 기술 연구 = Sustainable diets: a scoping review and descriptive study of concept, measurement, and suggested methods for the development of Korean version

제목
지속가능한 식이의 개념과 측정방법 및 한국형 식이 지수 개발을 위한 방안 모색: 주제범위 문헌고찰과 기술 연구 = Sustainable diets: a scoping review and descriptive study of concept, measurement, and suggested methods for the development of Korean version
저자

정수경

저자(타언어)
Jung, Sukyoung
발행연도
2024-02-29
발행기관
대한지역사회영양학회
인용정보
Korean Journal of Community Nutrition, vol. 29, no. 1, pp. 34 - 50
ISSN
2951-3146
DOI
10.5720/kjcn.2024.29.1.34
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