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지속가능한 식이의 개념과 측정방법 및 한국형 식이 지수 개발을 위한 방안 모색: 주제범위 문헌고찰과 기술 연구 = Sustainable diets: a scoping review and descriptive study of concept, measurement, and suggested methods for the development of Korean version

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dc.contributor.author정수경
dc.date.accessioned2025-01-24T05:33:30Z
dc.date.available2025-01-24T05:33:30Z
dc.date.issued2024-02-29
dc.identifier.issn2951-3146
dc.identifier.urihttps://repository.kihasa.re.kr/handle/201002/46602
dc.languageKor
dc.publisher대한지역사회영양학회
dc.title지속가능한 식이의 개념과 측정방법 및 한국형 식이 지수 개발을 위한 방안 모색: 주제범위 문헌고찰과 기술 연구
dc.title.alternativeSustainable diets: a scoping review and descriptive study of concept, measurement, and suggested methods for the development of Korean version
dc.typeArticle
dc.type.localArticle(Academic)
dc.contributor.alternativeNameJung, Sukyoung
dc.contributor.affiliatedAuthor정수경
dc.identifier.doi10.5720/kjcn.2024.29.1.34
dc.identifier.localIdKIHASA-11126
dc.citation.titleKorean Journal of Community Nutrition
dc.citation.volume29
dc.citation.number1
dc.citation.date2024
dc.citation.startPage34
dc.citation.endPage50
dc.identifier.bibliographicCitationKorean Journal of Community Nutrition, vol. 29, no. 1, pp. 34 - 50
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