지속가능한 식이의 개념과 측정방법 및 한국형 식이 지수 개발을 위한 방안 모색: 주제범위 문헌고찰과 기술 연구 = Sustainable diets: a scoping review and descriptive study of concept, measurement, and suggested methods for the development of Korean version
DC Field | Value |
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dc.contributor.author | 정수경 |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T05:33:30Z |
dc.date.available | 2025-01-24T05:33:30Z |
dc.date.issued | 2024-02-29 |
dc.identifier.issn | 2951-3146 |
dc.identifier.uri | https://repository.kihasa.re.kr/handle/201002/46602 |
dc.language | Kor |
dc.publisher | 대한지역사회영양학회 |
dc.title | 지속가능한 식이의 개념과 측정방법 및 한국형 식이 지수 개발을 위한 방안 모색: 주제범위 문헌고찰과 기술 연구 |
dc.title.alternative | Sustainable diets: a scoping review and descriptive study of concept, measurement, and suggested methods for the development of Korean version |
dc.type | Article |
dc.type.local | Article(Academic) |
dc.contributor.alternativeName | Jung, Sukyoung |
dc.contributor.affiliatedAuthor | 정수경 |
dc.identifier.doi | 10.5720/kjcn.2024.29.1.34 |
dc.identifier.localId | KIHASA-11126 |
dc.citation.title | Korean Journal of Community Nutrition |
dc.citation.volume | 29 |
dc.citation.number | 1 |
dc.citation.date | 2024 |
dc.citation.startPage | 34 |
dc.citation.endPage | 50 |
dc.identifier.bibliographicCitation | Korean Journal of Community Nutrition, vol. 29, no. 1, pp. 34 - 50 |
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